پاسخ: اضافه کردن رم-----> ریستارت شدن کامپیوتر
نقل قول:
من تمام مواردی که گفته بودین انجام دادم نرم افزاری هم که معرفی کردین دانلود کردم اما در هنگام آپدیت پیام خطا میداد و می گفت که نمیتونه به سرور مورد نظر وصل بشه،من از سایت گیگابایت آخرین نسخه نرم افزار دانلود کردم ولی زمانی که برای آپدیت اقدام می کنم این مشکل به وجود میاد!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
rev مادربرد را از روی برد بخونید . از سایت گیگابایت آخرین بایوسش رو دانلود کنید و اپدیت کنید .
مادربرد من rev1.0 و من آخرین آپدیت از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود کردم و عملیات آپدیت با موفقیت انجام دادم،اما همچنان همان مشکل مثل قبل وجود دارد!!!!!
یه سوال هم داشتم اینکه من چندتا قطعه دارم شما خریدار هستین؟
نقل قول:
rev مادربرد را از روی برد بخونید . از سایت گیگابایت آخرین بایوسش رو دانلود کنید و اپدیت کنید .
نقل قول:
مادربرد من rev1.0 و من آخرین آپدیت از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود کردم و عملیات آپدیت با موفقیت انجام دادم،اما همچنان همان مشکل مثل قبل وجود دارد!!!!!
یه سوال هم داشتم اینکه من چندتا قطعه دارم شما خریدار هستین؟
رم ها با هم سازگار نیستند .قطعات هم برام خصوصی بزنید .
رم ها همه یک شکل با یک فرکانس یعنی تمام موارد چک کردم همه مثل هم هستند،حالا بحث سازگاری نمیدونم دیگه!!!!!
نقل قول:
رم ها با هم سازگار نیستند .قطعات هم برام خصوصی بزنید .
نقل قول:
رم ها همه یک شکل با یک فرکانس یعنی تمام موارد چک کردم همه مثل هم هستند،حالا بحث سازگاری نمیدونم دیگه!!!!!
این رم های DDR2 فعلی که به صورت نو در بازار هستند اکثرا ریمارک کینگستون هستند . فقط شما هم نیستی مشکل پیدا کردید باهاشون .
رم ها سالم و هیچ مشکی ندارن چون روی سیستم های مختلف من بستم و هیچ مشکلی هم نداشتن،فقط نمیدونم چرا روی این یدونه سیستم اینطوری شد یعنی من روی یک سیستم دیگه از همین رم 4تا بستم هیچ مشکلی هم وجود نداشت،اما این سیستم نمیدونم!!!!من همین 4تا رم روی سیستم دیگه گذاشتم سالم و سیستم بدون مشکل مثل ساعت کار می کرد
نقل قول:
این رم های DDR2 فعلی که به صورت نو در بازار هستند اکثرا ریمارک کینگستون هستند . فقط شما هم نیستی مشکل پیدا کردید باهاشون .
من بر اساس تجربه بالای 15 ساله ام تو این کار حرف میزنم . دیگه خودتون میدونید .
بله من هم جسارت نکردم،خیلی ممنون
نقل قول:
من بر اساس تجربه بالای 15 ساله ام تو این کار حرف میزنم . دیگه خودتون میدونید .